Salus populi suprema lex esto
   dobro ljudi mora biti najvišji zakon

POZIV VOLONTERJEM ZA LETO 2018

Pravni center za varstvo človekovih pravic, Koper izvaja projektno delo na področju človekovih pravic in nediskriminacije. Za bolj učinkovito delovanje centra vsako leto objavimo poziv volunterjem, ki pod ustreznim mentorstvom aktivno sodelujejo pri razvoju organizacije ter obstoječih nalogah.

S ciljem večjega dosega aktivnosti ter še bolj učinkovite pomoči socialno ogroženim skupinam prebivalstva, vabimo tako pravnike kot prostovoljce drugih družboslovnih strok, da se v skladu z zmožnostmi vključijo v delo organizacije. 

Pogoji za izbiro 4 oseb so naslednji: 

  • diplomant/ka ali absolvent/ka prava na eni izmed treh pravnih fakultet ALI diplomant/ka na eni izmed slovenskih ali tujih fakultet družboslovne smeri
  • osebnostno primeren kandidat za delo v socialni sferi
  • boljše poznavanje vsaj enega področja prava ALI izkušnje na področju projektnega dela
  • komunikativnost, profesionalnost, samoiniciativnost, sposobnost hitrega učenja in osnovno poznavanje bontona

Prijave potekajo preko elektronske pošte direktorici centra na margerita.jurkovic@pravni-center.si, kamor naj kandidati pošljejo svoj življenjepis in kratko motivacijsko pismo. Za dodatne informacije lahko  pokličejo na telefon 031 772 737. Rok prijave je 7.01.2018. Usposabljanje  prostovoljcev bo potekalo nemudoma po izbiri.

 

 

 

 

Projekti

Kontakt in urnik

Socialna mreža